Termeni și condiții

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie inainte de a utiliza website-ul

1. PREZENTII TERMENI PENTRU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Termenii si conditiile prezente constituie termenii si conditiile de utilizare pe baza carora dumneavoastra puteti accesa website-ul nostru („website-ul nostru”), ca vizitator sau ca utilizator inregistrat. Utilizarea website-ului nostru include, fara limitare, si accesarea, navigarea si inregistrarea/logarea pentru a utiliza website-ul.

Recomandam citirea cu atentie a termenilor si a conditiilor de utilizare a website-ului, intrucat acestia sunt aplicabili pentru orice tip de utilizare a website-ului.

Prin accesarea website-ului nostru confirmati ca acceptati acesti termeni si conditii de utilizare si ca sunteti de acord cu respectarea acestora.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, aveti optiunea de a nu utiliza website-ul nostru.


2. ALTI TERMENI APLICABILI

Pentru utilizarea website-ului nostru sunt aplicabile Politica de protectia datelor personale (https://www.saidel.ro/politica-de-protectia-datelor-personale/)si Politica privind utilizarea cookies-urilor ( https://www.saidel.ro/politica-de-cookies/). 


3. INFORMATII DESPRE NOI

Acesta este un website operat de SAIDEL Engineering SRL. Suntem o societate inregistrata in Romania, cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/6474/2011, cod unic de inregistrare RO 28550667 si sediul social situat in str. Calea Grivitei, nr. 136, sector 1, Bucuresti. Acesti termeni si conditii se aplica si oricaror altor website-uri viitoare ce urmeaza sa fie operate de catre noi.


4. MODIFICAREA TERMENILOR

Ne rezervam dreptul de a  revizui termenii si conditiile de utilizare, precum si orice alti termeni aplicabili, in orice moment, prin modificarea paginilor relevante.

Va rugam sa verificati paginile relevante pentru a lua cunostinta de orice modificari aduse termenilor si conditiilor de utilizare, intrucat respectivele modificari vi se vor aplica de la fiecare actualizare a termenilor si conditiilor.


5. MODIFICARI ALE WEBSITE-ULUI

Ne rezervam posibilitatea de a actualiza website-ul in orice moment si de a schimba continutul acestuia. Cu toate acestea, va rugam sa tineti cont de faptul ca website-ul nostru poate fi neactualizat la momentul vizualizarii acestuia si nu avem nicio obligatie de a-l actualiza in timp real.

Nu garantam ca website-ul nostru nu are nicio eroare si nici ca nu vor exista erori sau omisiuni in continutul sau.


6. ACCESAREA WEBSITE-ULUI NOSTRU

Website-ul  este accesibil in mod gratuit.

Nu garantam faptul ca website-ul nostru si continutul sau vor fi accesibile in permanenta, fara intreruperi. Putem suspenda, retrage, inceta sau modifica website-ul nostru in totalitate sau in parte, fara notificari prealabile in acest sens. Nu suntem responsabili in situatia in care website-ul nostru nu poate fi accesat, indiferent de motivul si de durata vreunei imposibilitati de accesare.

Dumneavoastra sunteti responsabil pentru a realiza toate actiunile necesare din punctul dumneavoastra de vedere pentru a accesa website-ul.

Sunteti de asemenea responsabil de a va asigura ca toate persoanele care acceseaza website-ul nostru prin conexiunea dumneavoastra de internet cunosc si implementeaza acesti termeni si conditii de utilizare si orice alte conditii aplicabile.


7. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Suntem detinatorii drepturilor de proprietate intelectuala cu privire la website-ul nostru, precum si cu privire la continutul acestuia, aceste drepturi fiind protejate de legislatia nationala si internationala in vigoare. Statutul nostru de autori ai continutului website-ului nostru trebuie intotdeauna recunoscut.

Nu trebuie sa utilizati nicio parte din continutul website-ului nostru cu scopuri comerciale, fara a obtine acordul nostru expres.

In cazul in care veti copia pe hartie sau in format electronic orice parte din website-ul nostru, drepturile dumneavoastra de a utiliza website-ul nostru vor inceta imediat si, in consecinta, va trebui sa returnati sau sa distrugeti orice copii ale continutului website-lui nostru.

Ne rezervam toate drepturile de a actiona caile legale pe care le avem la dispozitie in cazul oricarei incalcari a prezentilor termeni si conditii.


8. LIMITAREA RASPUNDERII

Continutul integral al website-ului nostru este livrat pe baza “ca disponibil”, “asa cum este”, SAIDEL Engineering S.R.L. negarantand acuratetea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui continut pus la dispozitie prin intermediul website-ului nostru. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricarei informatii inainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea website-ului nostru si a continutului disponibil pe website-ul nostru se fac pe raspunderea unica a utilizatorului.

De asemenea, nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta calculatorul dumneavoastra, sistemul dumneavoastra IT, datele dumneavoastra ca urmare a utilizarii website-ului nostru sau a altor website-uri catre care exista link-uri in website-ul nostru.

Nu ne asumam nicio raspundere pentru continutul website-urilor ce au link-uri catre website-ul nostru. Astfel de link-uri nu trebuie interpretate ca o garantie din partea noastra cu privire la respectivele website-uri. Nu vom raspunde pentru niciun prejudiciu rezultand din utilizarea respectivelor website-uri.

Continutul acestui website nu reprezinta consultanta tehnica de specialitate sau juridica. Va recomandam sa solicitati opinia unui specialist inainte de a lua sau a implementa decizii pe baza informatiei regasite in acest website.


9. VIRUSI

Nu garantam ca website-ul nostru va fi securizat sau fara niciun virus. Sunteti responsabil pentru configurarea sistemului dumneavoastra IT, pentru programele de calculator si platforma necesara pentru accesul website-ului nostru si pentru folosirea propriului software anti-virus.

Nu incercati sa utilizati in mod defectuos website-ul nostru, introducand virusi, troiani, worms, bombe logistice sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu sa incercati sa obtineti acces neautorizat la website-ul nostru, la server-ul pe care website-ul nostru este gazduit sau pe orice alt server, calculator sau baza de date conectat la website-ul nostru. Nu incercati sa atacati prin atacuri de tip denial-of- services sau distributed denial-of-services. Prin incalcarea acestei dispozitii, ati comite o infractiune conform legii romane. Vom raporta orice astfel de incalcare catre autoritatile de investigare competente si vom coopera cu autoritati prin furnizarea identitatii dumneavoastra catre acestea. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dumneavoastra de a utiliza acest website inceteaza imediat.


10. LINK-URI EXTERNE

Putem oferi link-uri catre informatii externe, care pot fi accesate direct sau indirect, dar nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul acestor website-uri.


11. LINK-URI CATRE WEBSITE-UL NOSTRU

Puteti trimite la pagina principala a website-ului nostru printr-un link, atat timp cat faceti acest lucru intr-un mod echitabil, care nu aduce atingere reputatiei noastre si care nu profita de reputatia noastra in scopuri personale.

Nu trebuie sa creati un link in asa fel incat sa sugerati in vreun fel orice forma de asociere, aprobare sau sprijin din partea noastra atunci cand nu exista o astfel de situatie.

Nu trebuie sa stabiliti un link catre website-ul nostru in cadrul unui website ce nu va apartine.

Website-ul nostru nu poate fi copiat sub forma de frame pe niciun website. De asemenea, nu se poate crea un link catre alta pagina din website-ul nostru in afara de pagina principala.

Ne rezervam dreptul de a retrage dreptul la creare link catre website-ul nostru fara notificare prealabila.

Daca doriti sa utilizati continut din website-ul nostru in afara de situatiile de mai sus, va rugam sa ne contactati prin email la office@saidel.ro.

12. LINK-URI CATRE TERTE PERSOANE SI RESURSELE DIN WEBSITE-UL NOSTRU

Orice link-uri catre alte website-uri sau alte resurse furnizate de terte persoane, sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastra. Nu avem niciun control asupra continutului acelor website-uri sau resurselor respectivelor website-uri.


13. LEGEA APLICABILA

Pentru acesti termeni si conditii de utilizare, precum si orice aspecte referitoare la sau in legatura cu continutul lor, este aplicabila legea romana.

Dumneavoastra sunteti de acord ca instantele competente in legatura cu orice aspect legat de acesti termeni si conditii sa fie instantele din Bucuresti, Romania.


14. MARCI

Toate numele de companii, marci inregistrate, marci de servicii, denumiri comerciale, logo-uri si sigle sunt protejate de legea marcilor inregistrate. Nimic din continutul acestui website nu trebuie interpretat ca acordarea de licenta sau drept de utilizare a oricarei marci inregistrate prezentate pe acest site fara permisiunea scrisa din partea SAIDEL Engineering S.R.L. sau a partilor terte ce pot detine respectivele marci.


15. CONTACT

Pentru a ne contacta va rugam sa ne trimiteti un email la office@saidel.ro.


Va multumim pentru vizitarea website-ului nostru!

scrieți-ne

contact

Mulțumim! Mesajul dumneavoastră a fost trimis.
Ne pare rău, a apărut o eroare. Vă rugăm reîncercați sau scrieți-ne la office@saidel.ro. Mulțumim!