Șpraițuri rapide

No items found.

Beneficiind de experiența amplă, acumulată în mai multe decenii de membrii echipei noastre în cercetarea geotehnică, proiectarea și execuția fundațiilor speciale și preocupați continuu să obținem soluții de eficiență maximă în execuție, am dezvoltat un sistem inovator de eliminare a filatei din sistemul de susținere a excavațiilor, obținând astfel economii considerabile de oțel și manoperă de montaj, reducerea duratei de execuție și elemente reutilizabile.

DETALIERE SERVICIU:

- Sistemul inovator SAIDEL prevede înlocuirea filatei printr-o configurație specială atât pentru peretele de susținere, cât și pentru șpraițul metalic, astfel încât să se asigure conectarea directă, sigură, rapidă și economică între peretele de susținere și șpraiț.

- Suprafața de contact a elementului de cuplare este profilată, având diferite tipuri de amprentare.

- Elementul de sprijinire poate fi folosit pentru orice tip de perete de susținere deoarece fixarea acestuia se face cu ușurință prin intermediul mijloacelor mecanice.

- Elementul de sprijinire are o configurație simplă și sigură și poate fi reutilizat pentru un număr mare de lucrări diferite.

- Pentru execuția lucrărilor în condiții de siguranță deplină am instalat în premieră în România un sistem complex de monitorizare continuă, care înregistrează eforturile preluate de șpraițuri în funcție de temperatură, precum și deformațiile pereților de susținere, pentru toate fazele de execuție.

- Soluția tehnică inovatoare de susținere a excavațiilor este protejată privind dreptul de autor prin cerere de brevet de invenție înregistrată la OSIM.

Haideți să ne cunoaștem!

Vrem să știm ce proiect aveți, pentru a veni cu soluția optimă.

CONTACTAȚI-NE

scrieți-ne

contact

Mulțumim! Mesajul dumneavoastră a fost trimis.
Ne pare rău, a apărut o eroare. Vă rugăm reîncercați sau scrieți-ne la office@saidel.ro. Mulțumim!