Proiectare structurală

No items found.
       

DETALIERE SERVICIU:

Proiectăm structuri economice, care se execută rapid și cu ușurință, fără a face rabat la siguranța structurală și conformarea cu normele de proiectare. Astfel obțineți construcții durabile cu cele mai reduse cheltuieli pe ciclul de viață.

Echipa de proiectare structurală a accumulat o experiență de 25 de ani de când aplicăm reglementările tehnice de proiectare europene și americane. Furnizăm clienților soluții moderne și practice pentru a respecta termenele strânse și modificările frecvente ce pot apărea pe parcursul desfășurării investiției. Avem experință solidă în conceperea structurilor precum și în alegerea detaliilor eficiente pentru structuri din oțel, beton armat sau compozite.

Generăm modele 3D în toate proiectele încă din anul 2000 și în ultimii ani utilizăm cu succes metodologia BIM.

Utilizăm softuri specializate și adaptate tipului de structură pe care o proiectăm pentru a furniza soluții de încredere.

Efectuăm toate verificările prevăzute în reglementările tehnice, utilizând cele mai avansate softuri dedicate și care sunt recunoscute de industrie:

            - pentru structuri cu elemente din beton armat utilizăm ETABS și ALLPLAN;

             - pentru structuri cu elemente metalice laminate, sudate sau cu pereți subțiri, utilizăm Consteel, Robot și Tekla Structures.

Haideți să ne cunoaștem!

Vrem să știm ce proiect aveți, pentru a veni cu soluția optimă.

CONTACTAȚI-NE

scrieți-ne

contact

Mulțumim! Mesajul dumneavoastră a fost trimis.
Ne pare rău, a apărut o eroare. Vă rugăm reîncercați sau scrieți-ne la office@saidel.ro. Mulțumim!