Fundații forate SAIDEL Monopile

No items found.

DETALIERE SERVICIU:

Dacă sunteți interesați să obține mai multe beneficii într-un timp mai scurt, atunci SAIDEL Monopile este soluția ideală pentru proiectele dumneavoastră.

SAIDEL Monopile este soluția completă de proiectare și execuție rapidă, concepută astfel încât să îndeplinească cerințele beneficiarului de a păstra cât mai strâns raportul dintre calitate, preț și timp de execuție. Întocmirea investigațiilor geotehnice, proiectarea și execuția fundației speciale înseamnă pentru noi o mare responsabilitate pentru că ne dorim ca rezultatul final să tindă spre excelență. Mai mult, sistemul de fundare SAIDEL Monopile este potrivit pentru orice vreme, orice tip de teren și condiții de amplasament. Fiind bazat doar pe fundații mecanizate și datorită faptului că implică mai puține resurse umane, costurile de execuție sunt mai reduse față de sistemele clasice de fundare, iar calitatea este superioară.

Până în prezent am realizat peste 1000 de fundații SADIEL Monopile pentru 10 proiecte distribuite în toate regiunile României.

Haideți să ne cunoaștem!

Vrem să știm ce proiect aveți, pentru a veni cu soluția optimă.

CONTACTAȚI-NE

scrieți-ne

contact

Mulțumim! Mesajul dumneavoastră a fost trimis.
Ne pare rău, a apărut o eroare. Vă rugăm reîncercați sau scrieți-ne la office@saidel.ro. Mulțumim!