Complex Avrig Park Residence

No items found.

project Details

Ansamblul de locuințe „Avrig Park Residence” dispune de două clădiri de apartamente moderne cu o arhitectură elegantă și atractivă. Ambele clădiri au regim egal de înălțime și sunt proiectate cu câte un Subsol, Parter și 10 Etaje/Duplex. Imobilele sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și dispun de un grad superior seismic cu durabilitate și rezistență la cutremure. Blocurile sunt realizate cu folosirea soluțiilor tehnice inovatoare și cu implementarea ideilor performante arhitecturale, având o structură formată din beton armat cu cadre, stâlpi și diafragme.

SAIDEL Engineering a realizat investigarea geotehnică de detaliu, proiectarea geotehnică a remodelării incintei excavate, având 5 niveluri subterane, instalarea sistemului de Șpraițuri Modulare Rapide și monitorizarea geotehnică.

În premieră pentru România am asigurat sprijinirea cu numai un singur orizont de șpraițuri metalice a unei excavații adânci corespunzătoare a 5 niveluri subterane și înconjurată de clădiri sensibile la tasări diferențiate.

No items found.

testimonial

Clienții

media

PROIECTE SIMILARE

proiecte

ALTE PROIECTE

scrieți-ne

contact

Mulțumim! Mesajul dumneavoastră a fost trimis.
Ne pare rău, a apărut o eroare. Vă rugăm reîncercați sau scrieți-ne la office@saidel.ro. Mulțumim!